Sådan slettes spil og gemmes på PS4

Vi har alle været der. Bare når du vil downloade et nyt spil eller installere den nyeste opdatering til dit foretrukne multiplayer-spil, får du at vide, at din PS4 er løbet tør for plads. Tid til at lave en smule foråret rengøring, og slippe af med nogle af de gamle spil, der tilstopper din harddisk.

Selvfølgelig kan der være nogle spil, du solgte eller handlede i for evigt og glemte at slette gemningsdataene til. Dette kan også frigøre noget tiltrængt plads på harddisken, så i denne vejledning viser vi dig, hvordan du gør begge dele.

Trin 1: Tænd for din PS4, log ind på din PlayStation Network-konto (hvis nødvendigt), og tryk på d-pad for at få adgang til funktionsmenuen. Rul til højre, og vælg knappen Indstillinger.

Trin 2: Gå ned på listen over valgmuligheder, og vælg System Storage Management. For at slette et spil skal du vælge Programmer. Gå til trin 4, hvis du bare vil slette dine gemte data.

Trin 3: Find det spil, du gerne vil slette. Hvis du leder efter bestemte harddiskhuggere, viser hvert spil også, hvor meget plads det tager på din PS4. Nogle spil kan være enorme - Red Dead Redemption 2, vi ser på dig - så det kan hjælpe at slippe af med dem frigør en betydelig mængde plads, så du kan downloade og installere flere mindre titler i stedet for. Når du har fundet det spil, du vil slette, skal du trykke på knappen Indstillinger på din DualShock 4-controller og vælge Slet.

Trin 4: Sletning af et spil sletter ikke nødvendigvis de gemte data, der er knyttet til det, så gå tilbage til System Storage Management-skærmen. Vælg derefter indstillingen Gemte data under Capture Gallery.

Alternativt kan du slette dine gemte data ved at vælge Application Saved Data Management i hovedindstillingsmenuen. Vælg Gemte data i systemlagring og derefter Slet. Uanset hvilken måde du gør det, får du derefter en liste over alle de gemte filer, der aktuelt er gemt på din PS4.

Trin 5: Rul ned, indtil du finder spillet, hvis data du vil slette, vælg det og find derefter den relevante fil. De fleste spil har kun en gemt fil tilknyttet, men nogle spil, såsom Hitman, giver dig mulighed for at have flere gemte filer, så du bliver muligvis nødt til at gentage dette trin et par gange, før de alle er væk. For hver fil, du vil slette, skal du blot trykke på knappen Indstillinger på din controller og trykke på Slet.

Trin 6: Hvis du har PS4-gemte data, som du vil slette, og som i øjeblikket findes på en USB-nøgle, skal du tilslutte USB-nøglen til din PS4 og gå til Application Saved Data Management i hovedindstillingsmenuen. Vælg Gemte data på USB-lagerenhed, og følg trin 5.

Batman: The Telltale Series - Episode One: Realm of Shadows anmeldelse

Batman: The Telltale Series - Episode One: Realm of Shadows anmeldelsePs4 Spil

Navnet på dåsen er Batman, men det burde virkelig være Bruce Wayne. Milliardær-playboy med en forkærlighed for at klæde sig ud som en flagermus kan være blevet sat på sidelinjen af ​​hans knurrende...

Læs Mere
instagram story viewer