Sådan optages og uploades gameplay på PS4

Det er nemt at optage dit gameplay på PS4. Konsollen registrerer automatisk de sidste 15 minutter af det spil, du aktuelt spiller, men det kan være lidt vanskeligere at vælge og redigere dit klip. I denne vejledning viser vi dig nøjagtigt, hvordan du optager de bits, du ønsker, og hvordan du uploader dem til sociale medier for at dele med dine venner.

Trin 1: Som tidligere nævnt er det første, du skal gøre, at starte spil. Derefter, når du støder på noget, du vil uploade, skal du trykke på knappen Share på DualShock 4-controlleren (afhængigt af hvordan du har opsat knappen, skal du muligvis have et længere tryk). Dette åbner menuen Del, som giver dig mulighed for at gemme skærmbilleder og videoer. Du kan enten gemme videoen til upload senere ved at trykke på Firkant, eller du kan uploade dit klip med det samme ved at vælge Upload videoklip.

Trin 2: Når klippet er gemt, skal du vælge hvilket klip du vil uploade (du har muligvis flere, hvis du har gemt masser fra tidligere spilsessioner), og vælg derefter, hvor du vil uploade det. Dette afhænger af, hvilke apps du i øjeblikket har installeret på din PS4, men de fleste brugere skal have mulighed for at uploade til Facebook, Twitter, YouTube og Dailymotion.

Trin 3: Derefter føres du til Trim-skærmen, så du kan redigere dit klip ned i et bidstørrelse af det øjeblik, du vil fange. Afhængigt af hvilket socialt netværk du vælger, kan du være begrænset til en bestemt længde. På Twitter kan du for eksempel kun uploade en video, der er ti sekunder lang.

Uanset hvad får du mulighed for at opdele det klip, du redigerer, i bestemte intervaller, der spænder fra 1 sekund, 5 sekund og 10 sekunders intervaller lige op til 30 sekunders intervaller eller endda 60 sekunder intervaller. Afhængigt af længden på dit klip kan det være lettere for dig at opdele det i mindre klumper af tid for at hjælpe dig med at finde det nøjagtige sted for dit tiltænkte klip.

Trin 4: Når du har fundet det afsnit, du vil uploade, skal du trykke på X på den ramme, hvor du vil have videoen, og igen på den ramme, hvor du vil have den til at slutte. Du kan derefter få vist et eksempel på dit klip for at sikre dig, at du har det helt rigtigt.

Trin 5: Når du er tilfreds med dit klip, skal du trykke på OK. Dette fører dig til den endelige uploadskærm, som giver dig mulighed for at tilføje en kommentar til din video og tagge andre spillere, der muligvis også er i klippet. Du kan også spille det en sidste gang for at sikre dig, at det er rigtigt, eller gå tilbage og trimme det, hvis du synes, det har brug for lidt tinkering. Derefter er alt, hvad du skal gøre, at vælge Del, og dit klip vil blive uploadet.

Sådan slettes spil og gemmes på PS4

Sådan slettes spil og gemmes på PS4Ps4 Spil

Vi har alle været der. Bare når du vil downloade et nyt spil eller installere den nyeste opdatering til dit foretrukne multiplayer-spil, får du at vide, at din PS4 er løbet tør for plads. Tid til ...

Læs Mere
Batman: The Telltale Series - Episode One: Realm of Shadows anmeldelse

Batman: The Telltale Series - Episode One: Realm of Shadows anmeldelsePs4 Spil

Navnet på dåsen er Batman, men det burde virkelig være Bruce Wayne. Milliardær-playboy med en forkærlighed for at klæde sig ud som en flagermus kan være blevet sat på sidelinjen af ​​hans knurrende...

Læs Mere
instagram story viewer